PROJECTE 2018-02-15T12:41:33+00:00

Què és el diner?

El Diner és un projecte que pretén implementar una criptomoneda sòlida i basada a Catalunya. Una criptomoneda oberta, justa i descentralitzada i convertir-se en un mitjà de pagament alternatiu, anònim i digital per a la societat catalana, fora de l’abast de qualsevol banc o estat, del poble i per al poble.

Més enllà de la proliferació actual de les criptomonedes, i amb la certesa que en un futur no gaire llunyà seran una realitat consolidada, s’inicia un projecte compromès amb la societat catalana, que es troba en un moment de canvi i ple d’incerteses. Així doncs, es decideix crear el token Diner, la criptomoneda catalana.

El potencial del Diner dependrà de l’acceptació i penetració en el mercat actual. En tot cas, els seus usos són infinits i s’aniran implementant en funció de les futures necessitats.

Per assolir aquest repte, en primer lloc, és necessari capitalitzar el projecte mitjançant la compra d’un paquet inicial (preICO +ICO). Aquest pas és imprescindible per a la consolidació de la criptomoneda. En aquesta fase, es podran adquirir tokens amb un descompte sobre el valor de sortida i és una oportunitat única per aconseguir un preu atractiu, premiant a la gent que recolzi des d’un principi el projecte.

El Diner serà una criptomoneda que operarà sobre el Blockchain d’Ethereum i per tant s’aprofitarà dels avantatges que té respecte altres criptomonedes com el bitcoin: transaccions més ràpides, més eficients i més segures. És per això que s’utilitzarà aquesta tecnologia ,dotant la criptomoneda dels últims avenços tecnològics mitjançant smart-contracts.

Full de ruta

4rt TRIMESTRE 2017

· Es detecta la necessitat d’una criptomoneda catalana basada en la tecnologia blockchain encarada a negocis i particulars, neix la idea del Diner (DIN).

1er TRIMESTRE 2018

· Es fa públic el llançament del diner.
· Obertura pàgina web.
· Finalització del whitepaper.
· Venda de tokens (preICO) del Diner(DIN).
· Es forma l’equip per dur a terme el projecte de criptomoneda.

2n TRIMESTRE 2018

· Consolidació de l’equip per dur a terme el projecte de criptomoneda.
· Presentació oficial de la ICO.
· Entrada a les diverses plataformes d’exchanges.

3er TRIMESTRE 2018

· Programació de les APIS per a les diferents plataformes.
· Increment de l’equip de desenvolupament.

4rt TRIMESTRE 2018

· Llançament i implementació de les aplicacions per als usuaris.

2019

· Consolidar el diner com a criptomoneda de referència dels catalans.

Equip

Les persones que treballen en aquest projecte són professionals catalans especialitzats en noves tecnologies, enginyeria i criptografia, conformant un equip compenetrat i amb àmplia experiència en projectes tecnològics i de caràcter innovador.

A diferència d’altres criptomonedes, a causa de a la manca de democràcia actual i a les possibles represàlies, hem decidit protegir la nostra identitat amb l’objectiu inequívoc de materialitzar sense entrebancs aquest projecte i posar a disposició de la societat una criptomoneda compromesa amb el poble de Catalunya.

El projecte Diner està en plena gestació i apareixen idees i aportacions constants que s’aniràn implementant al full de ruta. Per això s’hi dedicarà tot l’esforç i il·lusió per tal de convertir el Diner en una realitat.

Ambaixadors

El projecte Diner cerca personatges mediàtics que vulguin donar suport públicament al projecte, si creus que pots aportar-hi un valor afegit no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.
Contacte